Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

29 Aralık 2009 Salı

Bu Maç Uzun Süre Hatırlanacak

Sözler derbiye imzasını atan Ricky Rubio'ya ait, haksız da sayılmaz. Real Madrid en son kendi sahasında 1980 yılında ezeli rakibinden 19 sayı fark yemiş. Daha Ricky Rubio vitamin bile değilken. Rekor yaklaşık 30 yıl sonra Messina'ya kısmet oldu. Real Madrid cephesi olayı sakatlıklara bağlasa da ortada gözardı edilmemesi gereken bir gerçek var. Messina dediğim dedik bir adamdır, onun grisi yoktur. Sene başında Massey ve Hervelle için sayfaların rengi siyah oldu, arada Hervelle biraz süre buldu ama formalite icabı. Massey hala kendi başına çalışıyor, parasını almaya devam ediyor. Kulüple ortak noktada buluşamadıkları için de Aris kucağını açmış beklerken o bir adım bile atamıyor.

Peki haftasonu oynayamazlarmıydı? Cevap tercih anlamında belki Hervelle için evet ama Messina'yı yanlış tanımadıysak zor durumda bile Dasic'i oynatır Massey'den medet ummazdı, öyle de yaptı. Ama durum bundan biraz farklı. Messina tercih etmediği için değil gafil avlandığı için Hervelle'i oynatamadı. Yazılanlara göre Real Madrid kurallar gereği zamanında Hervelle ve Massey'i maç kadrosunda belirtmediği için bu iki oyuncuyu oynatamadı. "Benim size ihtiyacım yok." diyen İtalyan hoca da haftasonu gelen şok sakatlıklardan sonra süre dolduğu için genç takımdan Molina, Jodar ve Victor Arteaga'yı benchte oturttu. Vazquez kartal gibi kollarını açmış sahada şov yaparken ona cevap verebilecek tek isim Hervelle de revir takımıyla beraber maçını izledi. Messina değişik bir adamdır ama aynı hatayı göz göre göre iki kere yapmaz. Estudiantes maçı için Hervelle'in kaydı yapıldı ve sahada olacak. Yeni transfer Jaric de sahada olacak. Real Madrid camiası doyumsuzdur, Capello gibi bir adamı bile şampiyon olduktan sonra yolladılar. Basketbolun Capello'su da Messina'dır ama onu göndermek futbol şubesindeki kadar kolay olmaz. Gerçi futbolda Barcelona tüm kupaları alırken basketbolda da aynı şey yaşanırsa Perez çıkıp "Ben Messina falan tanımam arkadaş." diyebilir, herşey beklenir. Bugün Estudiantes de bir darbe vurursa işler ilginç bir hal alır.

Resmi Aceto Blog'da gördüm. Medya alttan alttan ayarı vermeye başlamış. 2-6'nın basket versiyonu diyor manşette. Doğru söze ne denir...

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...