Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

3 Aralık 2009 Perşembe

Barcelona : 89 - Fenerbahçe Ülker : 55 Yorumsuz !

Barcelona sene başından beri maç içinde azıcık tökezleyen her takıma tekmeyi vuruyordu. Joventut'a da , İstanbul'da Fenerbahçe'ye de, İtalya'da Siena'ya da aynısını yaptılar. Bugün de tarife değişmedi. Fenerbahçe Ülker zaten sürekli sendeleyen bir takımdı ve Barcelona'ya sadece dokunmak kaldı. Fenerbahçe Ülker 34 sayı fark yiyerek "Eurolig'de büyük maçların küçük takımıyım" diye tekrar haykırdı. Ömer Aşık dışında da kimse direnmedi,maç bitse de şu şehri bir gezsek havasındaydılar. Büyük maçları o kadar ruhsuz oynuyorlar ki yönetim ceza olarak bütün takımı otobüse bindirerek karayoluyla İstanbul'a getirip,direk lig maçına çıkarsa sanırım hiçbir taraftar itiraz etmez. Veya Tanjevic'i uçağa bindirip Atatürk'te değil de bambaşka bir havaalanında indirseler.

Haftaya Asvel içerde mağlup edilir,bir sonraki hafta da Cibona deplasmanda mağlup edilir. Büyük maç tarifesi de İtalya'da tekrar hortlar. Top16'da da büyükler Fenerbahçe Ülker'le antrenman yapar,sezon sonu Efes Pilsen'le playoff finali oynanır. Bu hikaye de böööyle süreeer gider. Tatlı rüyalar yönetim,üstünüze battaniye örteyim de uyurken üşümeyin. Detaylı rezalet burada.

REGAL FC BARCELONA (89): Jordi Trias (3 ribaund- 1 asist), Ricky Rubio (2 ribaund- 4 asist), Jaka Lakovic 14 (1 ribaund- 3 asist), Juan Carlos Navarro 11 (1 ribaund- 3 asist), Fran Vazquez 14 (1 ribaund), Boniface NDong 6 (4 ribaund), Xavier Rabaseda 4 (1 asist), Terence Morris 7 (7 ribaund- 1 asist), Victor Sada 3 (2 asist), Erazem Lorbek 11 (5 ribaund- 1 asist), Pete Mickael 12 (6 ribaund), Roger Grimau 7 (2 ribaund)

FENERBAHÇE ÜLKER (55): Ömer Onan (1 ribaund- 1 asist), Rasim Başak 3 (2 asist), Semih Erden (3 ribaund), Gordan Giricek 9 (5 ribaund- 1 asist), Damir Mrsic 6, Lynn Greer 13 (1 ribaund), Oğuz Savaş (3 ribaund), Tarence Kinsey 3 (2 ribaund- 1 asist), Ömer Aşık 9 (7 ribaund- 2 asist- 3 blok), Serhat Çetin 6, Emir Preldzic 6 (3 ribaund- 1 asist)

1 yorum:

salih dedi ki...

valla abi son paragrafta yazdıkların üzerine FB adına söylenecek başka hiçbir kelime bulamıyorum.ancak böyle özetlenebilir ağzına sağlık

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...