Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

1 Kasım 2009 Pazar

Malaga'nın Siftahı Yok

Malaga kafa kafaya oynadığı Cajasol maçını yine kılpayı kaybetti ve 5. maçında da galibiyet alamadı. Son 5 saniyeye 63-61 le kenardan başladıılar ama Taquan Dean'in tartışmalı pozisyonuna faul gelmeyince maçı da aynı skorla kaybettiler. Resmi site şu anda göçük altında kaldığından pozisyonu net olarak göremedim ama bir temas var gibi duruyor. Eğer o pozisyona faul gelmediyse bunda salonun büyük etkisi var. Freeland ve Archibald etkisiz kalınca Malaga da kazanabileceği bir maçı kaybetti. Malaga sadece maçı değil Printezis'i de kaybetti. 14 dakikada 10 sayı atan Printezis bir pozisyonda gereksiz bir akrobasi peşinde koşunca dengesini kaybetti ve yere çakıldı. Omzunda kırık varmış. Basketbolda omuz sakatlığı çok pis bir sakatlıktır umarım kariyerini etkilemez. Dediğim gibi resmi site açılmayınca çok da detay veremiyorum ama bir video buldum şimdilik onla idare edelim. Videonun başındaki reklamda zımpara esprisine de bittim :)

63 Cajasol (24+11+14+14): Calloway (11), Ellis (12), Kirksay (6), Asselin (3), Triguero (4) ,Lorbek (1), Satoransky (-), Miso (10), Savanovic (9) , Xavi Rey (7).
61 Unicaja (14+18+18+11): Cook (-), Welsch (6), Taquan Dean (16), Printezis (10), Archibald (-) , Carlos Jiménez (12), Berni Rodríguez (-), Pooh Jeter (6), Guillem Rubio (5), Freeland (2) , Saúl Blanco (4).

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...