Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

8 Kasım 2009 Pazar

Malaga Nihayet Milli Oldu

Euroligi firesiz,ACB'yi galibiyetsiz geçiren Malaga nihayet muradına erdi. Zaten geç bile kaldılar. Rakip Murcia olunca çok da zorlanmadılar diyeceğim ama işin komik kısmı bu maçtan önce Murcia'nın galibiyeti vardı,Malaga'nın yoktu. Şu anda ligin dibinde altlı üstlü durumdalar ama tabi kadro olarak karşılaştırınca Malaga'nın talihsiz durumu bir kez daha ortaya çıkıyor. Bu tip düşük başlangıçlardan sonra mutlaka bir seri gelir. Malaga'nın da bu maçla beraber yüksek yüzdeli bir galibiyet serisine girmesi beklenebilir. Dean şaşırtıcı bir biçimde %80 ikilik ve %63 üçlükle oynayınca işler de Malaga için çok kolay olmuş. Printezis'in yokluğunu Jimenez 15 sayı 6 ribaundla süslemiş. Rubio bu düşük performansına devam ederse Jimenez'in rakamları daha da artacaktır. Dikkat çeken Jeter'in son maçlardaki düşük performansı. Efes Pilsen maçında yokları oynamıştı,bu maçta da çok düşük yüzdeyle oynamış. Jeter'in bu performansı direkt olarak Cook'un süresine ve katkısına da olumlu yansıyor. Malaga için şu anda işler yolunda gidiyor. Ligi biraz daha toparlayıp moral motivasyon olarak da üst seviyelere çıkabilirlerse ligi ilk 4 içinde bitirme ihtimalleri o kadar da düşük değil. Detaylı istatistikler burada.

84 - Unicaja (19+15+22+28): Cook (10), Dean (23), Welsch (2), Jiménez (15), Archibald (2) , Jeter (7), Rodríguez (13), Rubio (1), Blanco (3) , Freeland (8).

54- CB Murcia (13+15+5+21):
Delininkaitis (4), Powel (2), Vujanic (6), Moss (2), Prestes (14) , Robles (4), Marco (0), Sánchez (0), Faverani (8), Moncasi (7) , Scepanovic (7).

1 yorum:

nowitzki40 dedi ki...

Malaga Shammond Williams ile sanırım kısa süreli bir kontrat imzalamış.Nba tecrübesi de olan Acb liginide bilen(geçen sezon Valenciada normal sezonda 10.3 sayı-3.6 asist-2.2 ribaunt ortalamalarıyla oynamış) bence iyi bir ekleme yapmışlar.
Malaga'da Jeter'ın performansından pek memnun değil belli ki.Çok savruk bir oyuncu.Oyun kurucu dediğin biraz oturaklı olur.:)
Dipnot:Real-Pana maç yazısı içinde teşekkürler.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...