Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

10 Kasım 2009 Salı

Lottomatica Roma - Maccabi Tel Aviv (Günün Tahmini)

Grupta 3 galibiyetle zirvede bulunan ve grup liderliği için avantaj yakalamaya çalışan Lottomatica Roma evinde Maccabi Tel Aviv'i ağırlayacak. Maç 2 gün sonra ama İddaa'nın açmış olduğu rakam beklenilmeyecek kadar değerli.

İki takım da hem oyun yapısı,hem kadro olarak hızlı basketbolu tercih ediyor ve çok tempolu oynuyor. Roma geçen hafta Maroussi deplasmanında 83 sayı,bir hafta önce de savunmasıyla ünlü CSKA deplasmanında 74 sayı buldu. Maccabi de geçen hafta kötü şut yüzdesine rağmen Nokia Arena'dan CSKA'yı 71-54 lük mağlubiyetle yollayarak önemli bir galibiyet aldı. Roma'da Jaaber,Winston,Minard gibi hareketli kısaların yanında Hutson, Toure ayakları çok hızlı,tempolu oynayan uzunlar var. Yine aynı şekilde Maccabi'de Wisnievski, Eidson,Perkins,Anderson gibi hızlı oyunu seven kısalar ve Lampe,Fischer,Lasme gibi atletik,çevik uzunlar var. Her iki takımın da şutörleri çok kaliteli ve rahat isabet bulabilen, çekinmeden top kullanan ve kendi şutunu yaratabilen oyuncular. Hem CSKA - Roma , hem de Maccabi - CSKA maçlarında sistemler çarpıştı ve hızlı oyun galip geldi. Bu sefer her iki takım da hızlı oyunu benimsediği için kısalar çarpışacak. Kim galip gelir kestirmek güç ama kesin olan bir şey var ki o da maçın bol skorlu geçeceği. Ben haftasonu bu maç için 160 civarı bir barem bekliyordum ama İddaa'nın açmış olduğu 150.5 sınırı karşısında ufak çaplı bir şok geçirdim. Düzenleme yapılması ihtimaline karşın bir an önce alınması gereken, haftanın en değerli bahislerinden biri olduğunu düşünüyorum. Ben de birazdan horozlar kenara çekilip,bayiler açılmaya başladığında tercihimi bu yönde kullanacağım.

TOPLAM SAYI 150.5 ÜSTÜ @ 1.70 (İddaa)

6 yorum:

kharon dedi ki...

oran 156.5 e yükselmiş sen söledin diye hemmen yükseltimişler oranı malicim :P

Adsız dedi ki...

maccabi tahmini hala isimize yara gibi yukseltilen orana ragmen:)
peki madrid, siena, panathianaikos, malaga maclari hakkinda goruslerini de paylasman mumkun mu:)?

yarin genel bi yazi gelicek mi maclardan beklentilerin ve tahminlerinle ilgili:)?

cunku gercekten oldukca fazla blog okuyorum, hakkini vererek yazan ve bu kadar basketbol bilgisi yuksek blog yazari cok az, alinmasin ama salsa ya gore bile yaptigin is cok daha ii bence:)

maliano dedi ki...

Teşekkür ederim.Yazılar tabi ki gelecek ;)

hastafastas dedi ki...

yeni tahminlerini bekliyoruz mali...

Adsız dedi ki...

saat yaklasti maclara, analizleri beklemekteyiz...:)

maliano dedi ki...

Lottomatica Roma : 73 - Maccabi Tel Aviv : 73 ( Normal Süre Sonucu )

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...