Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

11 Kasım 2009 Çarşamba

Elin Oğlu Boş Durmuyor

Dün Bilbao ve Azovmash'tan transfer haberleri gelmişti,bugün de Bonn ve St.Petersburg tranfer hamlelerini yaptı. İsimlerden biri oldukça tanıdık, James White. Smaç harici istatistiklerde istikrarı sağlayamayıp gönderilen White gelişim liginin altını üstüne getirdikten sonra Rusya'ya transfer oldu. Türk Telekom'un da rakibi olacak. BJK Cola Turka'nın rakibi Bonn da sakat olan Vincent Yarbrough'un yerine NBA patentli Ronald Dupree ile anlaştı. NBA'de ve gelişim liginde birçok takımda oynayan Dupree 28 yaşında ve 1.99 boyunda. İlk defa ABD dışına çıkacağı için buradaki gerçek basketbola uyum konusunda sıkıntı yaşayabilir.

İki transfer haberi de Eurolig takımlarından. Caja Laboral sakatlanan Huertas'ın yerine Sean Singletary ile sezon sonuna kadar anlaşma imzaladı ama iki ay içinde Caja Laboral'ın anlaşmayı feshetme hakkı bulunuyor. Yani Huertas iyileşip form tutunca büyük ihtimal Singletary şutlanacak. Prokom da Avrupa tecrübesi fazla olan Junior Harrington'ı transfer etti. Oyuncuyu tanımıyorum ama Prokom'a transfer olduysa muhtemelen ya sadece oynatan ya da sadece oynayan bir oyuncudur. Çünkü ortasının Prokom gibi bir takımda oynaması mümkün değil.

Merak ettiğim nokta bu takımlar herhalde bu oyuncuları superfresh paketlerde buzlukta bekletiyorlar,biri sakatlanınca da mikrodalgayla ısıtıp sahaya sürüyorlar. Veya bizim kulüplerde bir sıkıntı var ki ya 2 ay sonra adam buluyorlar ya da alakasız adamları o pozisyonda oynatıyorlar. Solomon'un kadrodışı bırakılmasının üzerinden 1 hafta geçti, Mirsad da ameliyat oldu. Bakalım takviyenin gelmesi kaç gün veya kaç ay sürecek.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...