Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

3 Kasım 2009 Salı

Bilbao - BC Donetsk ( Günün Tahmini )

Çok fazla detaya girmeyeceğim ancak ilk maçı izledim.Donetsk farkı 20 lere kadar çıkarmıştı ama Bilbao maçın sonunda toparlandı ve maçı da 8 sayıda bitirdi.Ukrayna ekibinde Owens, Marsh,Perry gibi tanıdık isimlerin yanı sıra Tucker,Drozdov,Sundov gibi iyi oyuncular var. Bilbao'nun kadrosundan çok daha yaratıcı ve skorer bir kadro ellerinde var.Ben bugün herkesin beklentisinin aksine Donetsk'in turu geçeceğini düşünüyorum.Lige de iyi başladılar ve 6/6 ile gidiyorlar.Bilbao ise formsuz,2 gün önce Real Madrid'e çok farklı mağlup oldu. Bilbao'nun turu geçmesi için iyi savunma yapması lazım ama ben Donetsk skorerlerinin bu kilidi açacağını düşünüyorum. Ukrayna takımının galibiyeti benim açımdan hiç sürpriz olmayacak.

DONETSK +10.5 @ 1.85

5 yorum:

EarlyAdopter dedi ki...

Mali,
emin misin? Ilk maci izledim demeseydin, sana karsi cikacaktim. Bilbao'nun baska macini izledin mi? Bilbao sezona 1-4 basladi, bu turu gecmek onlara ilac olacaktir. Ayrica Ispanyollarin bilincli taraftarlari sayesinde ev sahibi avantajinin nasil somuruldugunu hepimiz biliyoruz. Sanki bu mac onlarin sezonu cevirme maci olacak gibi geliyor bana da...

maliano dedi ki...

Caja Laboral ve Real Madrid maçlarını da izledim ama çok ekstra birşey göremedim ben Bilbao'da. Savunmada zaafları var bence. Donetsk de iyi yatırım yaptı bunun karşılığını almak isteyecektir. Yani yanılabilirim tabi ama ben Donetsk'ten yana kullandım tercihimi. İkili rövanş maçlarında fark kapaması gereken takımlar çok baskı altında olur bunu da göz önünde bulundurmak gerekir.

Atakan dedi ki...

mali, bilbao bildiğim kadarı ile baya iyi bir kadroya sahip. eski joventut'lu moiso, eski real madrid'li mumru Hırvat milli takımda oynayan marko banic olsun baya iyi isimler bence +10.5 sayı averajını geçerler.

maliano dedi ki...

Bilbao : 90 - Donetsk : 79

Adsız dedi ki...

geçmişler

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...