Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

21 Ekim 2009 Çarşamba

Maroussi - CSKA Moskova (Günün Tahmini)

Yunan ekibi önce Aris'i,sonra da Alba Berlin'i eleyerek Eurolig'e katıldı.Böylesine zorlu iki rakibi eleyerek zaten Eurolig'i hakettiklerini de ispatladılar.Ama Maroussi'nin rotasyon sıkıntısı var.Takım 3-4 oyuncunun performansı üzerine kurulu ve eğer bunlardan biri gününde olmazsa mutlaka benchten bir ismin parlaması gerekiyor.Kaimakoglou,Mavroeidis, Keys ve Pelekanos takımı sırtlayan isimler.Almanya'daki rövanş maçında Batis'i ekstra performansı ve son dakika içindeki uzak mesafeli üçlüğü olmasa bugün Maroussi'yi değil de Alba'yı değerlendiriyor olacaktık.

CSKA'yı sezon öncesi 4-5 defa izledim. Düzenleri aynı ve uzun süre de değişecek gibi görünmüyor. Takımın liderleri,yıldızları ve savaşçıları var. Jr.Holden ve Siskauskas lider, Langdon ve Planinic yıldız, Kurbanov, Ponkrashov, Sokolov gibi isimler de savaşçı durumunda. Daha önce defalarca dile getirdiğim gibi tek sıkıntıları pota altında. Ama onu da Radenovic'in ekstra performansı ve Khryapa'nın takıma dahil olmasıyla yavaş yavaş atlatıyorlar. PAO karşısında iki maçta da çaresiz kaldılar ama Maroussi'nin Panathinaikos'la tek ortak noktası aynı ülkeden olması. Kadro olarak PAO CSKA'dan 1 gömlek üstünse, CSKA da Maroussi'den 2-3 gömlek üstün. Bu sıkıntı Maroussi önünde kendini çok hissettirmez. Maroussi Sokolov'u nasıl durduracağını düşünse çok daha iyi olur. Ciddi bir boy avantajı var Homan'a göre.

Maroussi zor bir deplasman olsa da ben CSKA'yı Efes maçlarında fena bulmadım. Takım vidalarında en ufak bir gevşeme yok ve sürekli aynı disiplinle mücadele ediyorlar. Bu deplasmanda belki zorlanabilirler ama galip geleceklerini düşünüyorum. Maroussi ekstra işler yapmazsa 140 sayının görülemeyeceği bir maç olması da orta güvenle beklentim arasında.

CSKA MOSKOVA KAZANIR @ 1.35 (Güven =>9/10)

1 yorum:

maliano dedi ki...

Maroussi : 65 - CSKA Moskova : 66

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...