Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

30 Ekim 2009 Cuma

Eurocup'ta Dişli Rakipler

Ben blogla boğuşurken Eurocup'taki rakiplerimiz de belli oldu.Galatasaray Cafe Crown da Beşiktaş Cola Turka da ateşin ortasına düştüler.Türk Telekom'un kurası ise diğer ekiplerimize göre daha kolay gibi görünüyor.

A GRUBU

Alba Berlin (Almanya)
BC Azovmash (Ukrayna)
BancaTercas Teramo (İtalya)
Galatasaray CC

D GRUBU

DKV Joventut (İspanya)
Unics Kazan (Rusya)
Telekom Baskets Bonn (Almanya)
Beşiktaş CT

E GRUBU

Charleroi Spirou (Belçika)
Spartak St.Petersburg (Rusya)
Bilbao-Donetsk eşleşmesinin galibi
Türk Telekom

Eşleşme formatı şöyle ;

(Resmi büyütmek için tıklayınız)
A grubunda mutlak favori Alba Berlin.Birinciliği kimseye bırakacaklarını sanmıyorum çünkü bu takım Eurolig seviyesinde olmasına rağmen tek üçlükle bu şansı kaçırdı ve Eurocup'ta mücadele ediyor.Azovmash geçen senenin Ukrayna şampiyonu ama bu sene eski formundan oldukça uzakta.Lige de kötü başladılar.Teramo da dibe vurup,bu sene yavaş yavaş kımıldamaya çalışan İtalya'nın orta seviye takımlarından.Galatasaray'ın fikstürü çok güzel.Azovmash'la başlayıp dışarda Teramo ile devam edecek.İki Alba maçını aradan çıkardıktan sonra kaderini kendi belirleyecek.Alba dışındaki üç takımın da ikincilik şansları hemen hemen eşit.Galatasaray ikili averajlarda geriye düşmezse ikinci olarak çıkabilir. Azovmash bu hafta CSKA ile VTB Ligi'nde mücadele edecek.Orada son form durumlarını daha iyi görme şansımız olabilir.

D grubunda da Beşiktaş;Unics Kazan,Joventut ve Bonn ile mücadele ediyor. Beşiktaş için büyük şansızlık oldu.Bir kere Joventut Rubio gibi bir ismi kaybetse de hala çok iyi durumda.Bunun yanında Kazan'da Leyday,Stombergas,Loncar ve Marko Popovic gibi isimler var.Onlar da Rusya'da şampiyonluğa oynuyor.Bonn da geçen sene şampiyonluğu kılpayı kaybetti.İşleri çok zor,gruptan çıkabileceklerini sanmıyorum.

Telekom'un işi diğerlerine göre daha kolay.Ne Charleroi,ne de Spartak liderlik için Telekom'un önüne geçemez.En ciddi rakipleri elemelerden gelecek olan takım olacak.Hem Donetsk hem de Bilbao önemli takımlar.İkili averaj da lideri belirleyebilir,Telekom form tutarsa grubu da süpürebilir.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...