Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

12 Ekim 2009 Pazartesi

"4" Artık Emekli

19 yıllık müthiş kariyer dün gece son buldu.Alvertis Panathinaikos'ta başladı,Panathinaikos'ta bitirdi,vedası da muhteşem oldu.PAO taraftarları beni hayal kırıklığına uğratmadı,salonu tıklım tıklım doldurmuşlar.Lazer şovlar,gösteriler,şarkılar hepsi bir yana bir sahne var ki tüylerimi diken diken etmeye yetti.Maç oynanırken bir anda ışıklar sönüyor ve Alvertis'in meşhur 4 numaralı forması OAKA'nın çatısına yükselip,emekliye ayrılıyor.Bundan daha güzel bir hediye olamaz herhalde.
















Bu arada maçı da Panathinaikos 82-69 kazandı.İkinci periyodda CSKA gibi bir takımı 6 sayıda tutarak gereken yerlere mesajı yollamışlar.Maçın sonlarını da her iki takımda genç oyuncular tamamlamış.Detaylı istatistikler burada.

Panathinaikos (82) : Alvertis 3, Tepic 5, Spanoulis 7, Perperoglou 9, Shermadini 13, Fotsis 2, Bogris 2, Nicholas 11, Verginis 10, Diamantidis 4, Pekovic 13, Calathes 3, Karamolegos

CSKA Moscow (69) : Kurbanov 6, Keyru 4, Siskauskas 6, Holden 3, Ponkrasov 7, Vorontsevich 8, Langdon 18, Shved 5, Sokolov, Khryapa, Planinic 8, Radenovic 1, Zabelin

1 yorum:

agopist dedi ki...

Seni sevmiyorum sütoğlan. İstanbul'daki her Efes Pao maçında tribünlere ne olduğunu anlamadığımız sözler söylediğin için sevmiyorum. Bir kere benimle de ağız dalaşına girmiştin. Yeşiller üzülsün. Pao maçlarında senin bet yüzünü görmeyeceğim için ben memnunum.

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...