Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

27 Eylül 2009 Pazar

Ne Yaptın TRT

"Rüyalar, Rüyaalaar...Rüyaaalaaaaaarrrr...Aaahhhh...Rüyalar Gerçek Olsa!!" diyor şarkıda. Basketbolseverler için bir rüya gerçek oldu, ACB artık açık kanaldan yayınlanacak. Uzun zaman önce Murat Murathanoğlu görüşmelerin sürdüğünü anlaşmaya yakın olduklarını açıklamıştı. ACB resmi sitesi haberi girmiş. TRT üç yıllığına Avrupa'nın en iyi ligini yayınlayacak. Zamanında günlerimi verip emuleden maçları indiriyordum, binbir azimle ispanyolca maçları izliyordum. Artık yapmam gereken tek şey TRT'yi açmak olacak.

Yayın 2 Ekim'deki İspanya Süper Kupa maçlarıyla başlıyor. Caja Laboral Baskonia - Real Madrid ve Regal FC Barcelona - Gran Canaria maçlarının galipleri 3 Ekim'de final maçına çıkacak ve kupayı kazanan belli olacak.

Aslında kazanan belli. Futbol karşısındaki yılmaz direnişimizle yıllar sonra basketbolseverler olarak kupayı müzemize götürdük. Şölen başlasın artık!!!

2 yorum:

Marko dedi ki...

Gerçekten rüya gibi, EL'nin yayınlanmasından daha önemli bir olay diyeceğim ama abartmış mı olurum diye düşünüyorum; biraz ama abartmaya değer... Bu yayın işinin müthiş bir Real-Barça kapışmasının yaşanmasının muhtemel olduğu bir senede başlaması da ayrıca güzel. Lig değerlendirmesi de yapılabilir aslında bu ara, çok da şık olur. :) Çok güzel olacak çok, başlasa bir an evvel...

ako dedi ki...

Başlığı okuyunca TRT vazgeçti sandım, kalbime iniyordu:)

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...