Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

17 Ağustos 2009 Pazartesi

Pizzacılar 2009'u Evde İzleyecek

Eleme gruplarının birinde finalist belli oldu. İtalya mucize için gitmişti ama Tony Parker önderliğindeki Fransa 20 sayı fark atarak (81-61) pizzacıları evlerine yolladı ve Polonya için final maçına çıkmaya hak kazandı. İki sayılık atışlarda %26.7 ile oynadı İtalyanlar. Böyle bir yüzdeyle değil maç kazanmak, fark yememek zaten imkansızdı. Fransa'da Tony Parker 23 sayı 5 asistle, Batum da 18 sayı, 8 ribaund, 6 top çalma ile oynadı. Fransa'nın son Finlandiya maçı formalite niteliği taşıyacak ve muhtemelen bütün yıldızlar final maçına dinlendirilecek. Bahisçiler için güzel bir fırsat olabilir.

Diğer grupta da Bosna Hersek Portekiz'i 73-61 yenerek Belçika'yı beklemeye başladı. Belçika Bosna Hersek'i 5 ve üzeri farkla yenip Portekiz'e takılmazsa finalde Fransa'nın rakibi olacak. Aksi halde Polonya için son bilet Fransa - Bosna Hersek maçlarının neticesinde sahibini bulacak. Bosna Hersek de gelse, Belçika da gelse Fransa ağır favori konumunda. Sadece şampiyonaya katılmayı değil aynı zamanda madalyayı da hedefliyorlar. Ve tüm değerli oyuncuları kadroya çağırdılar. İşi oldukça ciddiye alacaklardır.

Eleme grubunda bugün iki karşılaşma var.

19:00 Finlandiya-Fransa
20:00 Belçika-Bosna Hersek

İlk maçta Fransa'da Tony Parker sakatlanmış ve oyunu erken terk etmişti. Finlandiya da skoru hep 7-8 fark civarlarında tutmasına rağmen bir türlü gücü daha fazlasına yetmemişti. Bugünkü maç formalite maçı. Parker, Batum, Turiaf, Pietrus gibi oyuncular az süre alabilirler, belki de hiç riske edilmezler. Finlandiya'ya 4'ün üzerinde bir oran ve +8.5 handikap açılmış. Fransa'ya da 80.5 sayı barajı. Herbiri değerlendirilebilir. Belçika da 1.55 lik oranıyla hoş duruyor, maçta savunmaların üst düzeyde olma ihtimali de yüksek, olası bir 146.5 alt seçeneği göz önünde bulundurulabilir.

Bir de büyük boy Akdeniz pizzası söyleyeyim, TV başındaki Recalcati'ye gelsin. İtalya'nın çöküşü yakın zamanda detaylı bir yazıyla yine buralarda olacak.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...