Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

10 Ağustos 2009 Pazartesi

Ağustos Böcekleri

Polonya'daki şampiyonaya katılacak son takım elemelerin ardından belli olacak. A Grubu'nda Bosna Hersek, Belçika ve Portekiz ; B Grubu'nda Fransa, İtalya ve Finlandiya son bilet için mücadele ediyorlar. Bir basketbolsever olarak gönlümden Bosna Hersek,Fransa ve İtalya'nın üçünü birden şampiyonada görmek geçiyor ama gruplarda yeterli başarıyı gösteremeyen bu ekiplerden ikisi şampiyonayı televizyonda izlemek zorunda kalacak. Kışın yatan Avrupalı ağustos böcekleri elendikleri takdirde bir hiç uğruna bütün yazı kampta geçirmiş olacaklar. Şu ana kadar gruplarda alınan sonuçlar şu şekilde;

A Grubu
Bosna Hersek : 62 - Portekiz : 56
Bosna Hersek : 82 - Belçika : 77

B Grubu
Fransa : 80 - İtalya : 77
Fransa : 82 - Finlandiya : 72

Statü gereği takımlar birbirleriyle ikişer kere maç yapacaklar ve grup birincileri karşı karşıya gelecekler. Bu maçın galibi de turnuvanın son biletine sahip olacak. Herhangi bir sürpriz olmadığı takdirde İtalya-Fransa ve Belçika-Bosna Hersek maçları grupların kaderini belirleyecek gibi gözüküyor.

Ben İtalya-Fransa maçının galibinin (İtalya 4 veya daha farklı yenerse) turnuvaya katılacak son takım olacağını düşünüyorum.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...