Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

18 Ağustos 2009 Salı

Avantaj Belçika'da

Belçika Bosna Hersek'i 103-79 devirdi ve grupta avantajı ele geçirdi.Aslında 6 sayılık bir galibiyet bile yeterliydi ama bu skor bir anlamda Belçika'nın "Final benim hakkım" mesajı gibi oldu.Skorun bu kadar farklı olmasının tek bir sebebi var o da Belçika'nın ribaundlardaki ezici üstünlüğü. Belçika'nın 39 ribaunduna Bosna Hersek 18 ribaundla karşılık verebildi.Belçika'nın toplam hücum ribaundu (21) Bosna Hersek'in toplam ribaundundan (18) daha fazla.Hal böyle olunca fark da kaçınılmaz olmuş tabi ki.Ama henüz herşey bitmedi.20 Ağustos'ta deplasmanda Portekiz'i yenemedikleri takdirde bu galibiyetin hiçbir anlamı olmayacak.Fransa ve Eurobasket 2009 bileti bu maçtan geçiyor.Maçın detaylı istatistikleri burada..

Günün diğer maçında da Finlandiya Fransa'yı 77-73 mağlup etti.Grupta değişen hiçbir şey olmayacak ama prestij açısından Finlandiya adına önemli bir galibiyet oldu.

Dünkü postumda maçlarla ilgili bahis değerlendirmelerimi yazmıştım,oranlar yüksek gözükse de aslında sonuçlar takip edenler için pek sürpriz olmadı.Bu kez oynatan değil oynayan kazandı.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...