Sitedeki bütün yazılar tarafımızdan hazırlanmaktadır. Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın.

29 Temmuz 2009 Çarşamba

Avrupa'dan Transfer Haberleri

- Unicaja Malaga, Gran Canaria'dan Joel Freeland'i kadrosuna kattı. İngiliz milli takımında da sürekli görev alan pivot 22 yaşında ve 2.08 boyunda..

- Spartak St.Petersburg'la kiralık kontratı sona eren Nikita Kurbanov CSKA Moskova'ya geri döndü. Geçtiğimiz sezon Pashutin'in öğrencisi olan Kurbanov bu sene de yine aynı hocayla CSKA Moskova forması altında ter dökecek.

- Olympiakos geçtiğimiz sezon Maroussi'ye kiraladığı Loukas Mavrokefalides'in sözleşmesini 2011'e kadar uzattı. Maroussi'nin ligi 3. bitirmesinde büyük katkısı olan milli oyuncu artık Olympiakos forması giyecek.

- Geçtiğimiz sezonun Eurolig Şampiyonu Panathinaikos Yunanistan'ın en önemli genç yetenekleri arasında gösterilen Giorgos Bogris'i kadrosuna kattı.

- Maccabi Electra Tel Aviv Stephane Lasme ve Alan Anderson ile bir yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kolej karnesi oldukça başarılı olan ve NBA'de Golden State ve Miami formaları da giyen Lasme geçen sezon Partizan'la Eurolig'de 11.3 sayı,6.5 ribaund ve 1.3 blok ortalamaları tutturmayı başardı.

- İtalya Şampiyonu Montepaschi Siena, AJ Milano'dan David Hawkins'i kadrosuna kattı. Siena 1 yıllık sözleşme imzaladığı ABD'li oyuncunun sözleşmesini isterse 2011'e kadar uzatma opsiyonuna da sahip olacak.

0 yorum:

 
Maliano - Kaynak göstermeden çalan çırpan Schortsanitis'in altında kalsın...